geef een mooi interieur kado

Voor sommige mensen is het gewoon onmogelijk om een mooi kado te bedenken of te vinden. Of ze hebben alles al, of je wil ze graag iets heel bijzonders geven, en kan niets vinden dat aan je verwachtingen voldoet. Het moet iets zijn waar ze lang van kunnen genieten, iets wat lang meegaat dus. Wij hebben de oplossing! Geef een kleuradvies of een interieurontwerp van Homeshakers kado! 

Redenen om voor een Homeshakers kadobon te kiezen:

 

1. Gegarandeerd succes!

Wij geloven dat design persoonlijk is. We matchen de cadeau-ontvanger dan ook met de designer die het best past bij hem of haar. Onze interieurontwerpers en -stylisten veranderen een huis in een thuis, voor iedere stijl en ieder budget. Jij hoeft alleen de eerste stap te zetten, en daarna nemen we je alles uit handen!

 

2. Homeshakers is het perfecte groepskado

 

Leg geld bij elkaar met vrienden, familie, collega’s, of wie je wilt. Zo kun je allemaal iets heel persoonlijks en bijzonders geven.

 

3. Het is eigenlijk ook een kadootje voor jezelf

 

Dat nieuwe interieur, daar ga jij ook plezier van hebben, als je over de vloer komt :-). Misschien word je wel vaker uitgenodigd! Je doet dit dus eigenlijk voor jezelf….