Zoeken
  • Homeshakers

Trends 2018: alle woontrends op een rij


Een fris seizoen staat voor de deur en Homeshakers maakt zich op voor de nieuwe woontrends!


Holographic Shine

De holographic-trend verschuift van fashion naar interieur en vraagt om veel lef! Denk aan metallics, glitters en transparante elementen gecombineerd met regenboogkleuren en futuristische prints. Voor een subtiele uitvoering, combineer je bijvoorbeeld holografisch bestek en stoffen met metallic glans.

Vincent Buret


Hout en Natuur

Ging 2017 vooral over glas gecombineerd met metallics, in 2018 staat hout weer centraal. Met dit prachtige materiaal creeer je een warme huiselijke sfeer. Voor een spannend effect combineer je verschillende houtsoorten en blanke meubels met elkaar.

Architectural Digest


Colour blocking

Komend jaar mag je helemaal los met deze speelse en vrolijke trend! Denk aan felle, sprekende kleuren en opvallende colour blocking, zowel in ton sur ton als in clashing tinten voor meer contrast. Durf bijvoorbeeld koele blauwtinten te combineren met warme oranjetinten!

Eu Decoro


Geometrie

Geometrische vormen zijn voorlopig nog niet uit beeld. Deze elementen zie je bijvoorbeeld terug in een uitgesproken behang, bedlinnen of interieurtextiel. Denk ook aan een eigen gallery wall, waarbij je al je mooie prints, foto’s en kunstwerken verzamelt voor een persoonlijke touch! De mooiste voorbeelden kun je hier bekijken.

Rip and Tan

Aquatic

De 'mermaid tegel deed in 2017 al zijn opmars en wordt in 2018 dé vervanger van de witte metrotegel. In chic zwart of in helder, zeegroen voor een eclectische look.

Mercury Mosaics


Exotica

Botanische prints zijn niet weg te denken en worden gecombineerd met feestelijke kleuren voor een uitbundig effect! Denk aan franjes, felle kleuren en en rijke materialen voor een bohemian sfeer.

Snippet & Ink

100 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven