Homeshakers biedt betaalbaar interieuradvies voor iedere stijl en iedere ruimte; persoonlijk, professioneel interieurdesign makkelijk gemaakt, voor iedereen! Hieronder vind je een selectie van onze projecten, om je een indruk te geven van wat we zoal voor je kunnen betekenen. Laat je inspireren, vraag een gratis consult aan, of start meteen je project!

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

Woonkamer met open keuken

Pieter kocht een nieuw appartement in Amsterdam, dat helemaal opnieuw ingericht moest worden.

Hij wist heel goed wat hij wilde qua sfeer, en hij had ook al specifieke meubels op het oog.  

Hij schakelde Homeshakers in voor extra inspiratie en advies voor de indeling van zijn woonkamer met open keuken. De bestaande keuken kreeg een make-over. Daarnaast werd de slaapkamer aangepakt.

 

Pieter's appartement is de ultieme relax-plek geworden, waar hij tot rust komt na een hectische werkdag, maar ook met vrienden uitgebreid kan koken en een klein feestje kan bouwen.

press to zoom

press to zoom
Ontwerp achterpui
Ontwerp achterpui

press to zoom

press to zoom

Open keuken en achterpui

Oscar en Jet verhuisden recent met hun twee kinderen naar een jaren dertig woning in Haarlem.

Aangezien ze allebei enorm graag koken en vaak mensen uitnodigen voor het eten, is de keuken een belangrijke plek in huis.

 

De achterkant van het huis bood veel mogelijkheden tot verbetering qua ruimte-indeling en lichtinval.

 

Ze namen Homeshakers in de arm om geïnspireerd te worden en verschillende opties te verkennen.

Wij zijn enorm trots op het resultaat!

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

Woonkamer en keuken Den Haag

Een stel in Den Haag kocht een kluspand, stripte het van boven tot onder en deelde het helemaal opnieuw in. De combinatie van oude details in de voorzijde van het huis, en de moderne, industriële achterkant is verrassend.

Beide zijn enorm fan van licht, ruimtelijkheid, én kleur. Homeshakers maakte een uitgebreid interieurvoorstel, met onder andere het kleurrijke glas in lood als inspiratie.

Ze voerden het plan in fasen uit.


Het resultaat is een mooie, gebalanceerde mix van oud en nieuw, vintage en design meubels en hier en daar IKEA.

Foto's: Jansje Klazinga

Fotostyling: Emmy van Dantzig

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

Babykamer

Een stel in Rotterdam vroeg Homeshakers om de babykamer te ontwerpen voor hun eerste kindje.

De voormalige logeerkamer is niet groot, dus het was best een uitdaging om alle gewenste meubelstukken handig in te passen.

Wit combineert goed met pastel aqua en een vergrijsde roze. Het resultaat is heel rustgevend. Hier en daar zijn kleuraccenten in groen, blauw en felgeel.

De schaduwen van de lamp zorgen voor een bijzonder en speels effect.

 

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

Kleedruimte yogaschool

Katri, de eigenaresse van Yoganesa in Rotterdam, vroeg Homeshakers haar te helpen om de kleedruimte van haar yogaschool een frisse look te geven.

De ruimte bevindt zich in de kelder, en is dus vrij donker. Met behoud van het bestaande tapijt, de bankjes en de kledinghaken, maakte Homeshakers een ontwerp die paste bij Katri's budget en wensen.


Het resultaat is een compleet andere sfeer door het gebruik van kleur en diffuus licht; mooier, rustgevender (ondanks de felle kleur) en intiemer.

 

De kussentjes, de mandala wallsticker en perforatie lamp zorgen voor de finishing touch!

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom

T&L in Utrecht verwachtten hun tweede kindje. Hun zoontje van bijna twee verhuisde naar een andere kamer om plaats te maken voor de baby.

Ze hadden een kleurrijke jongenskamer in gedachten, en een paar leuke ideeën voor de aankleding. Ze vroegen Homeshakers om hen te helpen er een mooi geheel van te maken.

Homeshakers hiep hen de juiste kleuren en decoratie kiezen. Het eindresultaat is een speelse jongenskamer die bij alledrie in de smaak valt!

Kinderkamer