Homeshakers maakt professioneel en persoonlijk interieuradvies

betaalbaartoegankelijk én makkelijk voor iedereen

Bekijk de verschillende woonstijlen waar onze designers mee werken, en ontdek welke het best bij je past.

Raw industrial

Ruwe bakstenen muren, hoge ramen en ruige materialen vormen de basis voor de industriële look. Door de rauwe afwerking en open ruimtes, krijgt het interieur een stoere uitstraling, zoals je die zou vinden in oude fabriekshallen. Materialen zoals beton, staal, glas, stevig leer en grof hout worden gecombineerd met meubels in strakke lijnen, grote metalen lampen, gloeilampen en grafische kunst voor een urban look.

1/3

Clean minimalism

Strak, clean en zuiver: de minimalistische stijl combineert elegantie en comfort en laat overbodige accessoires weg voor een interieur dat rust en ruimte ademt. Neutrale kleuren zoals wit, grijs en zwart voeren de boventoon. Deze worden gematcht met glanzende materialen zoals metaal, glas, gepolijst hout en glad leer. De ruimte krijgt een evenwichtige en luxe uitstraling door meubels met een strakke belijning te combineren met koperen, gouden en zilveren accenten, less is more!

1/3

Artfully eclectic

De eclectische stijl combineert objecten van verschillende stijlen tot een gebalanceerd geheel. Vintage meubelstukken en curiosa uit alle windstreken worden subtiel gecombineerd met modern design en felle kleuraccenten voor een spannend effect. Deze avontuurlijke stijl gaat voor gewaagde combinaties en staat voor authenticiteit en persoonlijkheid.

1/3

Rustic comfort

Deze landelijke stijl wordt gekenmerkt door gebruik van verweerde materialen en een zachte look. Blank hout, ruw katoen en grof linnen combineren met natuurlijke tinten en vergrijsde pastels - alsof de tijd zijn sporen op het interieur heeft nagelaten. Rustieke meubels worden moeiteloos gematched met Scandinavische elementen en objecten uit het Midden Oosten, voor een natuurlijke sfeer met ruwe details en een zweem van romantiek.

1/3

Confident luxury

Deze stijl ademt een mannelijke zelfverzekerdheid en elegantie uit: stoer, stijlvol én comfortabel, zonder overbodige luxe. Ieder element is functioneel. Donkere kleuren worden gebruikt in combinatie met aardetinten en varianten op wit en grijs. Robuuste en rijke materialen mixen moeiteloos; leer, hout en staal met fluweel, glanzend koper en brons. Stijl het geheel met design klassiekers voor de de finishing touch!

1/3

Scandi essence

De Scandinavische stijl is verfijnd, nonchalant en minimalistisch, met veel aandacht voor vakmanschap. De focus staat op lichte ruimtes en comfort, zonder overbodige poespas. Meubels met een eenvoudige belijning in blank hout combineren perfect met zuivere en warme materialen zoals wol, vilt en katoen. Aangevuld met accessoires zoals papieren lampen en grafische details in zachte natuur- en pasteltinten, geven deze een frisse en cozy look aan je interieur.

1/3

Contemporary classic

Luxe, elegantie en comfort spelen de hoofdrol bij deze stijl, die klassieke elementen op een moderne manier toepast. Symmetrie, ornamenten, bloemenpatronen en geometrische zorgen in combinatie met tijdloze meubels en subtiele verlichting voor een rustgevend effect. Diepe en intense kleuren wisselen lichte tinten af, met hier en daar een goudaccent. Veelgebruikte materialen zijn donkere houtsoorten, hoogglanslak, glas, marmer, rijke stoffen en details van goud, zilver en kristal. Moderne kunst en designstukken geven een verrassende twist aan het geheel.

1/3

Bohemian

De bohemian sfeer is een bonte verzameling van etnische meubels en accessoires uit alle windstreken. Exotische objecten, borduursels en aardewerk uit verre oorden worden gecombineerd met Perzische tapijten, kelims en grofgeweven vloerkleden. Zelfgemaakte accessoires, en bijzondere vondsten van rommelmarkten en antiekwinkel zorgen voor een nonchalante en authentieke look. Warme aardetinten worden gematched met zeegroen, dieppaars en goud in rijk afgewerkte stoffen en natuurlijke materialen voor een authentieke bohosfeer.

1/3