veelgestelde vragen

4. Jouw project

Hoe kan ik een project starten?

Je kunt meteen met je project starten door online een pakket te kopen. Als je hebt afgerekend, sturen we je, naast een bevestiging, binnen 24 uur een digitaal formulier per e-mail met een aantal vragen over je project, je budget voor de inrichting, en je planning. Zodra je dat aan ons teruggestuurd hebt per e-mail, matchen we je met de juiste designer voor jouw project, en kun je samen met je designer aan de slag.

Hoe zit het als mijn project uit een open ruimte bestaat?

Normaal gesproken wordt de prijs voor je Homeshakers projecten bepaald door het aantal gebruiksruimtes waar je een designvoorstel voor wilt ontvangen. Maar wat als er sprake is van een open ruimte? Heb je bijvoorbeeld een ruimte die zowel uit een woon- en eethoek bestaat en wil je beide plekken ingericht hebben? Neem dan contact met ons op en geef aan dat het om een open ruimte gaat; je ontvangt dan tot 50% korting op de tweede ruimte in plaats van tweemaal het volle bedrag te moeten betalen.

Hoe word ik aan een designer gematched?

Wanneer wij je opdracht binnenkrijgen, gaan we in onze database voor je op zoek naar een designer die past bij je wensen en je stijl. We kennen het werk van onze designers door en door en besteden veel zorg aan het koppelen van onze klanten aan de juiste persoon. Mocht je desondanks toch het gevoel hebben dat je designer niet goed bij jouw stijl aansluit, neem dan contact met ons op. Wij koppelen je dan aan een van onze andere talenten.

Met welk budget moet ik ongeveer rekening houden voor het inrichten van mijn ruimte?

We werken met zeer uiteenlopende projecten en budgetten en kunnen deze helemaal aanpassen aan je wensen. Wij hebben ook ruimtes ingericht voor budgetten variërend van €1.000 tot €20.000, dus het hangt volledig af van het budget wat je ons doorgeeft. Doorgaans kun je een woonkamer volledig opnieuw inrichten voor een budget tussen de €3.000 en €5.000. Prijzen voor keukens en badkamers kunnen erg variëren, afhankelijk van je wensen. De kosten zullen bijvoorbeeld een stuk lager zijn als je enkel voor nieuwe kastdeurtjes kiest in plaats van een geheel nieuwe keuken.

Hoe ziet het classic shake designproces er normaal gesproken uit?

Een classic shake heeft een projectduur tot 10 werkdagen, een premium en deluxe shake tot 15 werkdagen. Voor een classic shake ziet het proces er bijvoorbeeld als volgt uit:

  • Dag 1: Je hebt het intakegesprek met je designer op basis van de door jou gestuurde ingevulde vragenlijst en informatie. Je maakt kennis met elkaar en bespreekt je wensen en je ideeën.

  • Dag 1-4: Samen met je designer kom je tot overeenstemming over de ruimte er in grote lijnen uit moet gaan zien. Dit gebeurt op basis van het sfeerbeeld dat je designer voor je maakt.

  • Dag 5-10: Je designer maakt een uitgebreid stylingplan voor jouw ruimte, met inbegrip van kleurgebruik, specifieke meubels en woonaccessoires.

Hoe ziet het premium en deluxe shake designproces er normaal gesproken uit?

Voor een premium en deluxe shake ziet het proces er bijvoorbeeld als volgt uit:

  • Dag 1: Je hebt het intakegesprek met je designer op basis van de door jou gestuurde ingevulde vragenlijst en informatie. Je maakt kennis met elkaar en bespreekt je wensen en je ideeën.

  • Dag 1-4: Samen met je designer kom je tot overeenstemming over hoe je ruimte er in grote lijnen uit moet gaan zien. Dit gebeurt op basis van het sfeerbeeld dat je designer voor je maakt.

  • Dag 5-13: Je designer maakt een visueel voorstel voor jouw ruimte, met inbegrip van kleurgebruik, specifieke meubels, en woonaccessoires. Een indeling van je ruimte, een plattegrond met meubelplaatsing, hoort hier ook bij. Op basis van je feedback op het voorstel maakt je designer een definitief ontwerp met uitleg en tips. Bij de deluxe shake wordt ook een 3D voorstelling van je ruimte gemaakt. 

  • Dag 14-15: je designer maakt een persoonlijke shopping lijst voor je op basis van het ontwerp. Met onze gratis shopping service zorgen we dat de producten van jouw keuze worden besteld en bij je worden afgeleverd.

Ik heb meer tijd nodig voor mijn project, kan dat?

Mocht je door onvoorziene omstandigheden niet in de gelegenheid zijn om je project binnen je projecttijd af te ronden, dan bestaat de mogelijkheid om je opdracht voor een aantal dagen stil te leggen. Als je er niet uitkomt met je standaard projecttijd, mail ons dan gerust via support@homeshakers.com, zodat we jouw tijd kunnen verlengen.

Is het mogelijk om met een andere designer gematched te worden?

Wij besteden veel zorg aan het vinden van een goede match. Mocht je desondanks toch het gevoel hebben dat je designer niet goed bij jouw stijl aansluit, neem dan contact met ons op en wij matchen je aan een van onze andere talenten. Je kunt je aanvraag mailen naar: support@homeshakers.com.

Mijn project duurt te lang, hoe kan ik het proces versnellen?

Bij het designproces doorloop je verschillende stappen, die af en toe langer kunnen duren dan gepland. Overleg van tevoren je planning met je designer en communiceer regelmatig, zodat je project binnen de gewenste tijd afgerond kan worden.

Ik kan mijn designer niet bereiken via mail/telefoon/sms, wat kan ik doen?

Laat het ons direct weten en wij regelen het voor je! Je kunt mailen naar: support@homeshakers.com.

Kan ik nog contact hebben met mijn designer wanneer mijn project afgerond is, en kan ik nog aanpassingen doorgeven?

Indien je na het ontvangen van je ontwerp nog vragen of opmerkingen hebt, kun je tot 30 dagen erna contact opnemen met je designer. Wij streven ernaar om je kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en persoonlijke aandacht te bieden, en je designer staat gedurende deze periode voor je klaar om je te helpen met je vraag. Toch niet helemaal tevreden? Laat het ons weten door te mailen naar: support@homeshakers.com! Wij stellen je vraag, suggestie of klacht zeer op prijs en helpen je graag!

Kan ik mijn betaling annuleren?

 

Tot het moment dat je een bevestiging krijgt dat de betaling is ontvangen door Homeshakers kun je annuleren. Je ontvangt het geld dan retour. We berekenen €12,50 aan administratiekosten. Na ontvangst van je betaling sturen we je opdracht naar de designer, en vanaf dat moment is de aanvraag niet meer te annuleren.
 

Wat houdt jullie 100% tevredenheidsgarantie in?

Design is erg persoonlijk en wij streven ernaar dat je ontwerp helemaal voldoet aan al je wensen. Daarom werken jij en je designer samen aan je ontwerp. Als je niet tevreden bent gedurende het proces, laat het ons dan meteen weten via support@homeshakers.com. Mocht je na afloop niet tevreden zijn, laat het ons dan binnen 10 dagen weten. We zullen dan opnieuw je wensen en het door jou aangeleverde materiaal bekijken en met je overleggen hoe we tot een goed eindresultaat kunnen komen. Wij stellen je klacht, vraag of suggestie zeer op prijs en zullen altijd ons uiterste best doen om jouw tevredenheid te garanderen.

Hebben jullie een webshop waar ik direct producten kan kopen?

Op dit moment hebben we nog geen webshop.

Hoe kom ik met jullie in contact over een samenwerking?

Stuur een korte mail met een introductie en voorstel naar marketing@homeshakers.com.

 

Ik heb feedback, hoe kan ik die delen?


Als je een algemene vraag of suggestie voor ons hebt, stuur dan je mail aan hello@homeshakers.com, en we reageren binnen een dag. Als je een klant bent, en je wilt je designer spreken, dan kun je deze direct mailen. Als je als klant een vraag hebt over je designproces of iets anders, mail dan aan support@homeshakers.com. Je kunt ons daarnaast volgen op Instagram, Twitter en Pinterest.