veelgestelde vragen

1. Onze diensten

Wat is Homeshakers?

Homeshakers is een online persoonlijke interieur designservice, in 2017 gestart door Joyce Wierda en Julie Coste. Homeshakers is gestart om een simpel doel: professioneel interieur design betaalbaar en makkelijk maken voor een breed publiek. Iedereen verdient namelijk een huis dat voelt als thuis; een comfortabele en persoonlijke plek, waar je je op je gemak voelt en kan ontspannen; een plek waar je blij van wordt, en waar je kunt genieten van het leven, lekker alleen, en met je familie en vrienden.

 

Interieur design kan jou helpen om je ideale thuis te realiseren. Je denkt er misschien niet zo snel aan om een interieur designer in te schakelen, omdat dat vaak duur is. Je moet ook maar net weten waar je moet zoeken naar de designer die bij jouw wensen en jouw budget past. En als je al goede ideeën hebt gekregen, dan zul je toch nog je gewenste meubels, woonaccessoires, behang etc. moeten (uit)zoeken en kopen. Een hoop gedoe dus.

 

Homeshakers biedt daarom een online interieur designdienst. Wij maken professioneel interieur design betaalbaar en makkelijk. Betaalbaar, omdat we een vast tarief per ruimte rekenen, en jij zelf aangeeft welk budget je hebt voor meubels en decoratie. Makkelijk, omdat we voor iedere lifestyle, smaak en budget een oplossing hebben. Wij matchen je met de designer die bij je wensen past, en je kunt flexibel online samenwerken. Onze gratis personal shopping service biedt een helder overzicht van de producten in je ontwerp, inclusief aankoop van de door jou gewenste producten. In een mum van tijd heb jij je thuis gerealiseerd!

Welke service biedt Homeshakers?

Homeshakers is een online interieur designdienst die jou linkt aan professionele interieur designers voor het (re)stylen, (her)inrichten of ontwerpen van een of meerdere ruimtes in je woning of je kantoor. Het resultaat is een prachtig ontwerp voor een aantrekkelijke prijs, allemaal binnen een korte tijd gerealiseerd.

Wie maken er gebruik van Homeshakers?

Homeshakers’ klantenkring bestaat onder andere uit singles, samenwonende stellen, gezinnen, ondernemers, young professionals, maar ook multinationals. Homeshakers is de go-to online interieur service voor honderden huishoudens en bedrijven in Nederland die het interieur van hun dromen willen realiseren op een professionele, makkelijke manier en voor een aantrekkelijk bedrag.

Hoe kan Homeshakers jou helpen?

Wil je graag je woning, kantoor of winkel (opnieuw) inrichten, maar kom je tijd tekort, weet je niet precies welke meubels en accessoires je nodig hebt, of ben je op zoek naar deskundig advies, omdat interieur design gewoon niet jouw expertise is? Homeshakers kan je hierbij helpen! Onze ontwerpers kunnen je ondersteunen bij het gehele proces, van kleurkeuze tot meubelaankoop. We geven de beste tips voor een interieur waarin jij je helemaal thuis voelt. Wat je wens ook is, wij zetten ons in om je droominterieur te realiseren!

Waarom zou ik voor Homeshakers kiezen?

 

Wij bieden je persoonlijk, gemakkelijke en betaalbare interieur designservice. We onderscheiden ons als volgt met ons online businessmodel:

 

  • Ervaren interieurontwerpers voor de beste prijs: werk met een van onze zorgvuldig geselecteerde designers voor een vaste, aantrekkelijke prijs, per ruimte.

  • Voor alle budgetten en elke stijl: van een basic tot een uitgebreid budget, van een simpele interieur(re)styling tot een volledige 'home make-over”, wij koppelen jou aan de ontwerper die aan je wensen voldoet en in je behoeften voorziet.

  • Interieur design met gemak: onze online designservice en gratis personal shoppingservice maken het ontwerpen, stylen en/of inrichten van je ruimte zo eenvoudig als het maar kan. Je kunt op elk gewenst moment gemakkelijk online samenwerken met je designer.

  • 100% tevredenheidsgarantie: dit betekent dat wij er alles aan doen om aan je interieurwensen te voldoen. Is er iets niet naar wens? Laat het tijdig weten en wij zorgen ervoor dat je voor 100% tevreden wordt, gegarandeerd!

Hoe communiceer ik met mijn designer?


Wanneer je een pakket bij ons hebt afgerekend, sturen we je een digitaal formulier per e-mail met een aantal vragen over je project, je budget voor de inrichting, en je planning. Zodra je dat aan ons teruggestuurd hebt per e-mail, gaan wij op zoek naar de juiste designer voor jouw project. Je kunt kennis maken met je designer via een telefoongesprek of een videochat (Skype, Facetime, Google Hangout of Whatsapp).

 

De communicatie tussen jou en je designer zal via e-mail gaan. Afhankelijk van je pakket zal de designer je voorzien van inspiratie voor sfeer, meubels en decoratie, en voorstellen doen voor de indeling van je ruimte. Een uitgebreide shopping lijst met bijbehorende links hoort hier ook bij (dit laatste niet bij het Basic pakket). Je deelt je ideeën en je feedback via e-mail. Indien gewenst is een bezoek aan huis (alleen in de Randstad) eventueel ook mogelijk tegen een meerprijs, evenals een dagdeel shoppen met je designer.

Wat gebeurt er als ik me aanmeld voor een gratis consult?


Je meldt je aan voor een gratis consult als je meer wilt weten over de diensten die Homeshakers biedt, of als je specifieke vragen hebt over jouw ruimte, en niet zeker weet of wij je verder kunnen helpen. We bieden eenmalig een telefonisch consult van 15-20 minuten. We maken hiervoor afspraken op werkdagen van maandag tot vrijdag tussen 9.00 en 19:00u. Bij aanmelding voor een gratis consult geef je je telefoonnummer door.

Hoe start ik een project?

Je start een project door één of meerdere pakketten te kiezen en die vervolgens af te rekenen. Voordat je betaalt, wordt je gevraagd een account aan te maken, als je dat op dat moment nog niet gedaan hebt. Zodra je betaald hebt, ontvang je een bevestiging per mail van je bestelling. We sturen je een digitaal formulier per e-mail met een aantal vragen per project, je budget voor de inrichting van je ruimte(s), en je planning. Zodra je dat aan ons teruggestuurd hebt per e-mail, gaan wij op zoek naar de juiste designer voor jouw project. Als we een match hebben, neemt de betreffende designer contact met je op om een afspraak te maken voor het intakegesprek.

Hoe kan ik betalen?

Betalen kan online op onze site met IDEAL en met creditcard (Mastercard en Visa). Je ontvangt van Homeshakers een bevestiging per e-mail van je betaling. De kosten voor de aankoop van de door jou gekozen meubels en accessoires krijg je apart gefactureerd.

Ontvang ik een bevestiging van mijn bestelling?

 

Zodra je een pakket hebt afgerekend op onze website, stuurt Homeshakers je een bevestiging hiervan. Als je de factuur voor je producten hebt betaald, dan krijg je ook een bevestiging.

Wat als ik meer pakketten en/of producten wil?

 

Je kunt op onze website altijd nieuwe pakketten kopen. Bijbestellen van producten kan ook door direct je wensen door te mailen naar support@homeshakers.com.

Kan ik contact zoeken met de ontwerper?

 

De ontwerper zal eerst contact met jou zoeken per e-mail om een intakegesprek te plannen. Daarna houden jullie in principe contact via e-mail. Waar nodig kan dat ook telefonisch of via videochat (Skype, Facetime, Google Hangouts of Whatsapp).

 

Wanneer kan ik de intake met mijn designer plannen?


Onze designers zijn op werkdagen tussen 09.00 en 19:00u beschikbaar, dus ook buiten kantooruren.

Kan ik waar dan ook in Nederland gebruik maken van de diensten van Homeshakers?

Uiteraard! Een bezoek aan huis is voorlopig alleen nog beschikbaar in de randstad, maar de Homeshakers online dienst is bereikbaar voor elk adres in Nederland. Daarbij kun je ons ook gerust benaderen voor een project in het buitenland. Neem voor meer informatie contact op via hello@homeshakers.com.

Hoe krijgt de designer inzicht in mijn ruimte?

Bij aanvang van je project wordt je gevraagd om duidelijke foto’s van je ruimte bij daglicht te e-mailen, evenals de maten van de kamer. Daarnaast zal je ontwerper je ook uitnodigen voor een intake via Skype, Facetime, Google Hangouts of Whatsapp, of gewoon een telefoongesprek. Tijdens dit gesprek kun je je ruimte beter omschrijven en eventueel een “videotour” aan je designer geven, zodat deze precies kan zien hoe je huidige ruimte eruitziet en is ingedeeld.

Wat is de gemiddelde duur van een project?

Bij een Classic Pakket ontvang je 10 werkdagen projecttijd. Bij een Premium en Deluxe Pakket krijg je 15 werkdagen projecttijd. Kies je voor meerdere ruimtes binnen één project? Dan ontvang je daarbovenop nog eens 3 werkdagen extra tijd per ruimte. Kom je niet uit met je aantal dagen? Neem dan gerust contact met ons op. Dan bekijken we hoe we je kunnen helpen.

Kan ik via Homeshakers korting ontvangen op mijn nieuwe meubels en woonaccessoires?

Het Homeshakers team onderhandelt met leveranciers over de best mogelijke prijs. Daarom kunnen we je in bepaalde gevallen een korting bieden op de winkelprijs of op de verzendkosten. Wanneer we een korting voor je kunnen bedingen, wordt deze apart doorberekend op je productfactuur.

Met welke meubel- en woonaccessoire-merken werkt Homeshakers?

Onze designers zullen altijd rekening houden met je persoonlijke wensen en je budget, en om die reden zijn wij niet gelimiteerd tot bepaalde merken of retailers. We kunnen verschillende typen meubels en woonaccessoires voor je aankopen, van mainstream tot design, en van vintage tot custom-made. Daarnaast kunnen we je ook een voorstel doen voor kunstobjecten, vloeren, raambekleding of behang op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ben ik bij Homeshakers gebonden aan een minimum budget voor de aankoop van meubels en/of woonaccessoires?

Absoluut niet! Geef ons van tevoren aan welk budget je beschikbaar hebt, en onze designers gaan voor je op zoek naar passende meubels en/of woonaccessoires binnen de prijs die je opgegeven hebt.