veelgestelde vragen

3. Onze pakketten

Wat is het verschil tussen de verschillende pakketten van Homeshakers?

We hebben vier verschillende pakketten: de colour shake, de classic shake, de premium shake en de deluxe shake. Hiervan is de colour shake het meest eenvoudige pakket, dat je helpt om kleur in je huis te brengen. De andere zijn uitgebreidere designpakketten.

De classic shake

Op zoek naar ideeën voor het inrichten van je woonkamer? Gezinsuitbreiding? Of ga je samenwonen en wil je twee stijlen samenvoegen? Dit pakket is ook ideaal wanneer je hulp nodig hebt bij het opfrissen van je interieur met nieuwe meubels of accessoires. Je ontvangt van je designer allereerst een sfeerbeeld, en daarna een kant en klaar plan voor meubels, materialen, woonaccessoires en kleuren:

 

 • Match met een designer op basis van je wensen

 • Sfeerbeeld met stijlideeën

 • Uitgebreid stylingplan met advies voor meubels, decoratie & accessoires.

Projectduur t/m 10 werkdagen.

 

De premium shake

Dit pakket wordt aanbevolen als je hulp nodig hebt bij het ontwerpen van jouw ideale ruimte; het bepalen van de beste indeling, en het kiezen van de juiste meubels, interieur accessoires en de finishing touch. Naast je sfeerbeeld en stylingplan ontvang je ook een ontwerp van je ruimte in 2D, een plattegrond met indelingsadvies en een persoonlijke shopping lijst. Om het allemaal nog aantrekkelijker en makkelijker te maken, kun je daarbij gratis gebruik maken van onze shopping service!:

 

 • Match met een designer op basis van je wensen

 • Sfeerbeeld met stijlideeën

 • Uitgebreid stylingplan met advies voor meubels, woonaccessoires, materialen & kleuren

 • Visualisatie van je ruimte in een helder 2D ontwerp

 • Indelingsadvies met meubelplaatsing, inclusief uitleg en tips

 • Jouw persoonlijke shopping lijst

 • Gratis shopping service om tijd te besparen.

 

Projectduur t/m 15 werkdagen.

De deluxe shake

Dit is Homeshakers’ meest uitgebreide designservice, en ideaal voor mensen die zich moeilijk kunnen voorstellen hoe het ontwerp er in het echt uit gaat zien van verschillende kanten. Een 3D voorstelling van je ruimte met verschillende aanzichten geeft je een beter inzicht in hoe je ruimte er uitziet als je het ontwerp uitvoert. Ook bij de deluxe shake ontvang je onze gratis shopping service:

 

 • Match met een designer op basis van je wensen

 • Sfeerbeeld met stijlideeën

 • Uitgebreid stylingplan met advies voor meubels, woonaccessoires, materialen & kleuren

 • Visualisatie van je ruimte in een helder 2D ontwerp

 • Indelingsadvies met meubelplaatsing, inclusief uitleg en tips

 • 3D ontwerp van je ruimte

 • Uitgebreid document met verschillende boven- en zijaanzichten

 • Jouw persoonlijke shopping lijst

 • Gratis shopping service om tijd te besparen.

 

Projectduur t/m 15 werkdagen.

 

Kan ik Homeshakers ook inschakelen voor het restylen van een kantoor of een andere commerciële ruimte?


Uiteraard! Homeshakers biedt volledige interieur design diensten voor kantoren of kleine commerciële ruimtes zoals winkels of lunchrooms. Informeer naar de mogelijkheden.


Wat houdt een Homeshakers design in?

   
Wanneer je ons opdracht geeft voor het ontwerpen van een ruimte, vragen wij uitgebreid naar je wensen. Je Homeshakers’ designer kan je aan de hand hiervan een voorstel doen voor bepaalde meubels of kamerinrichting, maar kan je daarbij ook advies geven voor een mooie vloer, een bijzonder behang, raamdecoratie, een lichtplan, beslag en overige accessoires.

 

Ontwerpen jullie ook keukens of badkamers?


Daar kunnen wij je zeker bij helpen! We kunnen je adviseren bij het ontwerpen van een keuken of bij het kiezen van je badkamerinrichting, voorstellen doen voor bepaalde afwerkingen, details, vloerkeuze en je helpen met de indelingen en overige decoratiewensen. Bij de aankoop van een op maat gemaakte keuken verwijzen wij je door naar de leverancier voor het opnemen van de exacte maten en het uitvoeren van het ontwerp. Voor advies over structurele aanpassingen zoals het verplaatsen van draagmuren, leidingen en elektra verwijzen wij je graag door naar gecertificeerde architecten, loodgieters of aannemers.

 

Ik ben op zoek naar een aanvullende dienst op jullie bestaande aanbod. Biedt Homeshakers ook op maat gemaakte pakketten aan?


Homeshakers biedt naast onze bestaande pakketten ook een aantal aanvullende diensten zoals de optie tot een bezoek aan huis door een van onze designers (binnen Nederland), hulp bij het monteren van meubels, het opstellen van een lichtplan, 3D visualisaties, styling en/of fotografie, en op maat gemaakte meubels. Neem gerust contact met ons op voor een offerte voor onze design pakketten op maat.

 

Is een huisbezoek door een designer noodzakelijk?


In principe is een huisbezoek niet noodzakelijk, omdat onze designers getraind zijn om je ruimte te begrijpen op basis van een aantal foto’s en een eenvoudige schets van je huidige indeling. Je kunt daarnaast ook een korte “wandeling” door je huis met je telefoon filmen en mailen. Daarbij zal je designer bij aanvang van je project je uitnodigen voor een gratis telefoongesprek of videochat via Skype, Facetime, Google Hangouts of Whatsapp om je wensen uitgebreid door te nemen, en kun je op dat moment ook een korte “virtuele toer” door je ruimte maken met behulp van je telefoon of tablet.

Ik wil muren verplaatsten in mijn huis of kantoor. Kan ik Homeshakers hier ook voor benaderen?

Homeshakers kan met je meedenken over de aanpassing van je indeling, en voor advies over het aanpassen van je bouwconstructie verwijzen we je naar een architect of constructeur.

Kunnen jullie designers ook meubels en interieurobjecten op maat ontwerpen?


Absoluut! Je ontwerper kan voorstellen maken voor op maat gemaakte items zoals meubels, inbouwkasten, gordijnen enz. Let op: de retourvoorwaarden van op maat gemaakte producten wijken af van onze overige producten en zullen op de factuur apart vermeld worden. Voor het opnemen van de exacte maten voor de uitvoer van op maat gemaakte items of inbouwmeubels verwijzen we je door naar een gecertificeerde partij.